marți, 16 ianuarie 2018

Nu vei mai tuşi.

 Pasează o banană şi adaugă aceste două ingrediente simple

Iarna este sezonul în care răcim mai des, iar tusea este una dintre simptomele care se vindecă cel mai greu. Chiar şi dacă luam medicamente uzuale sau antibiotice, după ce a trecut răceala sau gripa, tusea persistă. Să nu mai vorbim despre cei care fumează, care tuşesc mult mai des şi mai puternic      decât nefumătorii.
Decât să arunci banii pe fereastră pe medicamente din comerţ care au                      şi reacţii adverse pentru organism, mai bine ar fi cazul să încerci această soluţie naturală şi foarte eficientă. Vei scăpa de tuse definitiv, ba chiar vei aduce şi un plus de vitamine şi beneficii organismului tău.
Tusea cronica si bronsita au fost intotdeauna o provocare chiar si pentru medicina conventionala.
Acest remediu contine unele dintre cele mai vechi si mai puternice ingrediente care calmeaza gatul, plamanii, tusea si bronsita, in cel mai scut timp.
Gratie proprietatilor puternice ale mierii si bananelor, care sunt incluse                   in reteta, puteti utiliza acest remediu atat pentru copii cat si pentru adulti,                  fara efecte secundare.
Acest remediu poate fi folosit chiar si tratarea problemelor de sanatate                    de la nivelul stomacului.
Iată cum se prepară acest remediu simplu, dar foarte eficient.
Ingrediente:
– 400 ml apă clocotită (dacă aveţi apă filtrată este şi mai bine)
– două banane coapte
– 2 linguri miere organică. 
Mod de preparare:
În primul rând, se decojesc bananele şi se pasează miezul cu o lingură sau furculiţă. Puneţi bananele pasate într-o oală şi adăugaţi apa fiartă peste ele.          Se amestecă, se acoperă vasul şi se lasă la macerat 30 de minute.
Când amestecul s-a răcit, se adaugă mierea de albine şi se amestecă din nou.
Este foarte important să se adauge mierea când amestecul este rece pentru a nu-şi pierde din proprietăţile benefice.
Mod de utilizare:
Se consuma cate 100 ml din acest remediu de 4 ori pe zi (total 400 ml pe zi).
Aceasta reteta este suficienta pentru o zi si va puteti prepara in urmatoarea dimineata alta proaspata pentru ziua in curs. Dupa 5 zile rezultatele vor aparea. Natura are resurse atat de puternice pentru numeroase afectiuni ale organismului. Cu cat vom apela mai mult la ele, cu atat vom sta mai departe  de reactiile adverse provocate de chimicalele din medicamente.                                Pentru a fi de ajutor organismului nostru trebuie sa fim atenti la semnalele                     pe care acesta ni le trimite.
Sperăm să vă fie de folos. Multă sănătate!


Sursa: www.healthyfoodhouse.com
Traducere si adaptare: Echipa Dr. Andrei Laslau

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu