marți, 6 februarie 2018

Despre HIV

Am fost nevoiţi să creăm virusul HIV ca o armă secretă pentru a şterge rasa africană. Dr. Robert Gallo vorbeşte în cele din urmă
 
 
În aprilie 1984, Dr. Robert Gallo a depus o cerere de brevet de invenție în Statele Unite pentru invenția sa, virusul HIV / SIDA. În mod normal, când un brevet este depus și aprobat, așa cum a spus dr. Gallo, oricine foloseşte produsul sau invenția datorează o compensație autorității inventatorului. Astfel, ținând legile proprietății intelectuale la cele mai înalte interpretări, nu trebuie decât să ne întrebăm de ce Dr. Gallo trebuie să înceapă încă un proces prin care încearcă să recupereze daunele cauzate de utilizarea invenției sale? Sună atât de ciudat acest scenariu că el necesită o examinare suplimentară.

  Dovezile științifice sunt complete și convingătoare, virusul SIDA este un bi-produs de design al programului „Special Virus” al SUA. Programul „Special Virus” a fost un program federal de dezvoltare a viruşilor, care s-a dezvoltat în Statele Unite între 1962 şi 1978.  Virusul creat în S.U.A. (e vorba de HIV-SIDA) a fost apoi adăugat ca "adjuvant" la vaccinurile inoculate în Africa şi Manhattan. La scurt timp după aceea, lumea a fost copleşită de infecţii în masă ale unui retrovirus uman care se deosebea de orice boală umană cunoscută, era extrem de contagioasă şi, mai important, putea să-l ucidă.

  O analiză a Diagramei de fluxuri speciale a virusului ("logica de cercetare") arată că Statele Unite caută o "particulă de virus" care ar avea un impact negativ asupra mecanismelor de apărare ale sistemului imunitar. Programul a căutat să modifice genomul particulei virale în care să se îmbine într-o "boală letală" a animalelor numită "Visna".

  În conformitate cu Proceedings of the United States of America, SIDA este creaţie evolutivă, în laborator, a virusului specific Visna, detectat pentru prima dată în oile islandeze. Recent, cercetătorii americani şi de la nivel mondial, confirmă cu certitudine 100% geneza de laborator a SIDA.  Acest fapt este subliniat în continuare atunci când se analizează natura "înmulţită" a genei "tat" a virusului HIV şi a studiului de patentare de virus special "Dr. Gallo" 1971, "Transcriptaza inversă a particulelor de origine umană de tip C".

   Studiul ştiinţific al Dr. Gallo, din 1971, dedicat acestui virus este identic cu anunțul său din 1984 de SIDA. După o revizuire ulterioară, înregistrarea arată că el a depus brevetul său privind SIDA, înainte de a face anunțul cu secretarul Heckler. La inceputul acestui an, doctorul Gallo si-a recunoscut rolul de "Project Officer" pentru programul federal de dezvoltare a virusului „special”.

   Schema de flux a programului şi cele 15 rapoarte de progres sunt dovezi incontestabile ale planului secret al Statelor Unite de a distruge populațiile lumii prin dezlănțuirea unui microorganism biologic stealth care ar "rarefia" umanitatea. În lumina acestei adevărate geneze a celui mai dezastruos flagel biologic din lume, Statele Unite datorează plăți "regale" victimelor nevinovate. Fiecare victimă a SIDA merită o apologie oficială şi o compesaţie economică pentru această invenţie a morţii şi disperării creată şi împrăştiată de S.U.A.
 
   Ochii lumii se îndreaptă către echipa de îngrijire a sănătății din cadrul Contabilităţii Generale, sub conducerea lui William J. Scanlon. Între anii 1964 şi 1978, programul secret al virusului federal a cheltuit 550 de milioane de dolari din banii contribuabililor pentru inventarea SIDA. Acum este necesar să se facă orice este nevoie pentru a dezmembra o invenție care a condus la cea mai mare crimă împotriva umanității în istoria lumii.

   Atunci când o expunere atroce sau o revelaţie de această magnitudine este pusă la dispoziţia publicului, se aşteaptă ca liderii lumii să iasă şi să solicite întâlnirea de urgenţă pentru a investiga veridicitatea unei astfel de afirmații. Dar asta nu se întâmplă când implică opresorii, setul de lideri care se dezvoltă în standarde duble. Ei predică drepturile omului fără respect faţă de viaţa umană, folosesc acelaşi drept uman pentru a invada naţiunile suverane cu minciuni făcute pentru a ucide femeile şi copiii nefericiţi doar pentru a stabili scorurile politice, doar pentru a-şi cere scuze atunci când adevărul este dezlănţuit. Dacă o astfel de atrocitate se întâmplă în ţările mai puţin dezvoltate, acelaşi ipocrit va începe să strige crimele de război la cer şi să dorească ca persoana să fie urmărită la Haga.
 
 
  De la începutul epidemiei, aproape 71 de milioane de persoane au fost infectate cu virusul HIV şi aproximativ 34 de milioane de persoane au murit de HIV la nivel global. Din păcate, există alte versiuni cu titluri similare, dar diferite cu intenția de a distorsiona faptele și de a dezinforma publicul larg atunci când, de fapt, nu a existat niciun consens al liderilor mondiali de a angaja experți pentru investigații aprofundate.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu